Taas hurahti viikonloppu!

Perjantaina illalla tuli anoppi kylästelemään. Lauantaina käytiin anopin ja lasten kans markkinoilla - haettiin metrilakua, ilmapallot, rieskaa sekä kylmäsavulohta Mies oli markkinoilla liikenteenohjaustehtävissä, joten kierreltiin alueella ilman Isi-voimaa. Yllättävän paljon oli porukkaa liikenteessä - ja mieheltä kuulin myöhemmin, että olisi ollut ennätysmäärä väkeä siellä.

Markkinoilla vietetyn parituntisen jälkeen käväistiin kotona kahvittelemassa (ja lapset söi lakua), ja sen jälkeen otettiin koira autoon ja mentiin metsään. Ajatuksena oli käydä poimimassa puolukoita marjapuuroa varten, mutta yllätysyllätys niitä kertyikin sitten koko ämpärillinen. Eikä mennyt kuin ehkä reilu puolituntinen, kun anopin kans poimittiin. Lapset (ja koira) hyppelivät kivillä ja leikkivät "seikkailumetsää", minä kannoin Pirpanaa kantoliinassa ja hikeä puskien kyykin puolukoita poimuriin. Anoppi se taisi suurimman osan poimia. Jäi kyllä harmittamaan, kun metsään jäi vielä ihan hirveästi puolukoita... Pitänee mennä joku ilta uudelleen "koiran kans lenkille" 

Tämä sunnuntai meni pikakelauksella. Aamupäivällä Tötterskä imuroi koko talon olohuonetta lukuunottamatta - ihan omasta aloitteestaan, koska tiesi saavansa siitä muutaman kolikon (sai 0,9€). Minä ompelin ensimmäisen taskuvaipan (!), ulkoiltiin pihalla (ja poimittiin anopin kans vielä vähän paleltuneita mustaherukoita), ja huiskuteltiin mummulle heipat. Iltapäivällä sitten mies kysäisi, jotta jos hän nyt alkais purkamaan yhtä seinää eteisestä, josta ollaan jo jonkun aikaa puhuttu. Niin tuo tuli puretuksi, ja vaikka vielä on vähän keskeneräistä, niin isoksi muuttui eteinen! Tuo seinä oli ennen vaatehuonetta, mutta vaatehuone oli turhan iso, ja pienentämällä vaatehuonetta saatiin tilava eteinen, joka on ihan hyvä juttu tämän kokoisessa perheessä. Ja koska saatiin eteiseen yksi ikkuna lisää, tuli eteisestä samalla valoisampikin - ei yhtään huono asia sekään

Huomiselle tiedossa meidän ensimmäinen perhekerhopäivä reilun kahden vuoden tauon jälkeen. Mukavaa nähdä uusia ihmisiä!  Tämän viikonlopun iskulause Mussukalta: "tulkaa jo, naiset!" (huuteli meille lauantaina metsässä).

 

Kivaa alkavaa viikkoa!