Meinaan, että ulkona harmaata. Tympeää aikaa tämä syksy. En tykkää. Sain flunssankin sunnuntaina, heti kun vähän kylmeni ilmat. Ääni käheänä, nenä vuotaa ja päätä särkee. Kuumetta ei onneksi ole, eikä vielä ole muihin tämä tarttunut.

Niin. En oo oikein saanu kirjotetuksi mitään, kun oon tehny kaikkea muuta jännää (ja vähemmän jännää, kuten ommellut, pessyt pyykkiä, surffannut netissä...). Ja toisaalta, saan aina vain yhden asian päivässä tehtyä alusta loppuun, joten hidasta on asioiden edistyminen. Mutta en ota siitä paineita, aion ottaa rennosti tämän syksyn, jotta jaksan ahkeroida talvella koulussa.

Eilen aloitin ensimmäisen taskuvaipan tekemisen, ja tänään olisi vakaa aikomukseni saattaa se loppuun. Ensin pitää kuitenkin raivata alakerta ja imuroida. Ja ripustella pyykkejä kuivumaan, kunhan saan entiset narulta viikkailtua kaappiin. Mutta ihan ensin täytyy muistaa syödä. (Toissapäivänä nimittäin huomasin päivällistä laittaessa, että en oo syönyt sitten aamupalan. Ihmekös tuo, jos vähän meinasi olla outo olo. Hyvä ruokahalu mulla on, mutta tässä tohinassa näköjään voi jopa syömisen unohtaa!)

Viikonloppu meni liian nopeasti (onneksi uusi on taas pian edessä). Lauantaina oli koululla leikkimieliset olympialaiset, koko perheen tapahtuma. Siellä oltiin aamupäivästä koko porukalla, ja oli kivaa :) Miehen kans ihmeteltiin vaan, että miten vähän loppujen lopuksi meitä vanhempia siellä oli... 

Lauantai-iltapäivästä tuli äitini käymään, ja vei Neiti Tötterskän mukanaan - lapset ovat vuorotellen mummun luona yökylässä, saamassa jakamatonta huomiota. Olivat käyneet mm. kirppiksellä ja elokuvissa katsomassa Toy Story 3:n. Lauantai-illasta me muut käytiin katsomassa tulevaa kummipoikaamme. Ihana pieni nyytti oli! Ja olemme otettuja, kun meille vanhemmat suovat kummin tehtävän :)

Sunnuntaina me viisi, Tötterskä siis mummulla, lähdimme Ouluun ja keilaamaan. Isin isä O, avovaimonsa T:n ja Isin veljenpojan P:n kanssa olivat meitä jo odottelemassa. Lapset (ja minä :D) keilasivat ensin tunnin, jonka jälkeen otin lapsikatraan auton ja hurautin Isin veljen luo odottelemaan Isiä, joka jäi siis vielä tunniksi keilaamaan.

Tosi mukava, touhuntäyteinen viikonloppu oli :) Nyt on tämä viikko mennyt vauhdilla, vaikka Isi onkin tehnyt pitkää päivää, kun on ollut aamusta iltaan töissä. Onneksi tälle viikolle oli Mussukalle varattu kolme hoitopäivää - pääsen itse vähän helpommalla, kun on poikanen n. klo 9-16 touhuamassa ja tuhoamassa muualla ;)

Mutta enköhän minä nyt (jahka vauveli on syönyt) mene syömään, etten taas unohda... Kohta sieltä tulee Nötterskäkin kotiin koulusta, sitten Tötterskä, sitten haetaan Mussukka... Oikeastaan tykkään aika paljon siitä, että ollaan "nykyajan" suurperhe :)